Dansk Svensk Norsk Engelsk Tysk

MEDLEMSKAB

Blokhus Golfklub tilbyder flere forskellige typer af medlemskab. Nedenfor kan du læse mere og forhåbentlig finde ud af, hvad der passer bedst til dig.

>> download oversigt over medlemsformerne (pdf)

Prøvemedlemskab

Hvis du aldrig har spillet golf, og du gerne vil i gang, kan vi tilbyde dig et særdeles fordelagtigt 2-måneders prøvemedlemskab.

Medlemsformer

A-medlemskab
Som A-medlem er du fuldgyldigt medlem af Blokhus Golfklub. Du har ret til frit at benytte alle vores baner samt træningsfaciliteter, og du kan deltage i klubbens matcher og interne klubber i klubben.

Som A-medlem får du hvert år en chip med 30 spande bolde til driving rangen. Herefter får du en stærkt reduceret pris på træningsbolde.

Kr. 6.445,-/år

Long distance-medlem
Forudsætningen for at være Long Distance-medlem er, at du har en anden klub som hjemklub. I øvrigt har du samme rettigheder som et A-medlem.

Kr. 4.105,-/år

Junior-medlemskab
Junior-medlemmer har samme rettigheder som A-medlemmer. Kontingentet afhænger af alder:

Op til 8 år: Kr. 520,-/år
8-18 år: Kr. 1.040,-/år

Ungsenior-medlemskab
Unge under 25 år og studerende med gyldigt studiekort kan tegne ungsenior-medlemskab. Ungsenior-medlemmer har de samme rettigheder som A-medlemmer.

Kr. 3.225,-/år

Flex-medlemskaber

Flex-medlemskaber er medlemsformer med begrænsede rettigheder. Vi har tre forskellige typer af flex-medlemskaber: A, B og C.

Flex A
Som flex A-medlem er man medlem af Blokhus Golfklub og af Dansk Golf Union (DGU), hvilket betyder at man kan få et officielt handicap, og at man kan spille golf mod betaling af greenfee.

Man kan frit benytte vores Par 3-bane og Pay & Play-bane. Med i kontingentet får man 4 x greenfee til 18 hullers-banen.

Man kan frit benytte centerets træningsfaciliteter, men ved brug af driving range skal man betale normal poletpris.

• DGU-kort
• Frit spil på Par 3- og Pay & Play-banen
• 4 x greenfee til 18 hullers-banen
Kr. 2.810,-/år

Flex B
Som flex B-medlem er man medlem af Blokhus Golfklub og af DGU, hvilket betyder, at man kan få et officielt handicap, og at man kan spille golf mod betaling af greenfee.

Man kan frit benytte vores Par 3-bane. Med i kontingentet får man desuden 10 x greenfee til vores 9 hullers Pay and Play-bane. Hvis man herefter vil spille på vores Pay and Play-bane eller 18 hullers-bane, kan man gøre det mod betaling af normal greenfee.

Man kan frit benytte centerets træningsfaciliteter, men ved brug af driving range skal man betale normal poletpris.

• DGU-kort
• 10 x greenfee til Pay & Play-banen
• Gældende greenfee (ingen rabat)
Kr. 1.555,-
/år

Flex C
Som flex C-medlem er man medlem af Blokhus Golfklub og af DGU, hvilket betyder, at man kan få et officielt handicap, og at man kan spille golf mod betaling af greenfee.

Man skal betale normal greenfee ved spil på såvel Par 3-banen, Pay and Play- banen som 18 hullers-banen.

Man kan frit benytte centerets træningsfaciliteter, men ved brug af driving range skal man betale normal poletpris.

• DGU-kort
• Gældende greenfee (ingen rabat)
Kr. 725,-
/år


Overvejer du at blive medlem, og har du spørgsmål, du ønsker besvaret, er du velkommen til at ringe til os på telefon 98 20 95 00.

Besøg Blokhus Golfklubs hjemmeside! Her findes information om matcher, klubber i klubben, udvalg og meget mere! >>Klik her

mail