Dansk Svensk Norsk Engelsk Tysk

CUSTOM FITTING

Du har måske hørt det skotske udtryk Golf is not about life and death – it is much more serious than that. Hvis du tager din golf seriøst, bør du bruge udstyr, der er tilpasset til dig. Du er ikke som andre mennesker, og det er dit golfsving heller ikke.

Det er en udbredt misforståelse, at det kun er elitespillere, der har brug for individuelt tilpasset udstyr. Faktum er, at elitespillere er meget bedre til at tilpasse sig udstyret, end en spiller med højere handicap. De fleste klubspillere har brug for al den hjælp, der er at hente i godt udstyr, og vores erfaring viser, at der kan være meget stor forskel på det udstyr, kunden kommer med, og det, der i virkeligheden passer bedst til kunden.

Custom fitting af udstyr foregår selvfølgelig udendørs, hvor vi med vores Doppler-radar (Flightscope) kan måle hele slagets længde. Det kan ikke lade sig gøre at få en nøjagtig måling indendørs, da det er en forudsætning, at radaren kan følge boldens flugt.

Vi måler den hastighed, som køllen rammer bolden med, den hastighed, som bolden forlader køllehovedet med, boldens spin, udgangsvinkel, højde, længde og meget mere. Ved at sammenholde alle disse data, kan vi effektivt finde frem til det udstyr, der passer bedst til kunden. Da vi samtidigt har prisgaranti i pro shoppen, mener vi, at vi har markedets bedste tilbud til vores kunder!

Skriv til os

Hvis du har spørgsmål vedrørende custom fitting eller gerne vil bestille tid til en fitting-lektion, kan du skrive til os her:

Besøg Blokhus Golfklubs hjemmeside! Her findes information om matcher, klubber i klubben, udvalg og meget mere! >>Klik her

mail